', '' ); */ ?>
29 Ιούν
By: Vivi Makri 0

Άρθρο Αναπλ. Γενικής Διευθύντριας ΟΒΙ Κ. Μαργέλλου στο νέο περιοδικό The Lawyer-The Business Magazine

Στο πρώτο τεύχος του περιοδικού LAWYER | The Business Magazine, η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια και Διευθύντρια Νομικής Υποστήριξης του ΟΒΙ κυρία Κατερίνα Μαργέλλου, αναφέρεται με άρθρο της στην Ευρωπαϊκή Οδηγία 2016/943 σχετικά με την προστασία των εμπορικών απορρήτων στην Ελλάδα.

Άρθρο_ΚΜαργέλλου

Το πρώτο τεύχος σε ψηφιακή μορφή στο ακόλουθο link: https://issuu.com/boussiascommunications/docs/lawyer_01_e-mag_comp?fr=sZjFkNTM2NDE0 

 

 

Read More
02 Ιούν
By: admin 0

Άρθρο Γνώμης: Γ. Παπαποστόλου, Δ/ντριας Ανθρ. Δυναμικού & Εκπαίδευσης ΟΒΙ «Επιχειρηματοποίηση της Καινοτομίας και εξ αποστάσεως εκπαίδευση»

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού & Εκπαίδευσης του ΟΒΙ, κ. Γιούλη Παπαποστόλου, με άρθρο της στο περιοδικό HR Professional (Τεύχος 174, Απρίλιος-Μάιος 2020, σελ. 44) και τίτλο «Επιχειρηματοποίηση της Καινοτομίας και εξ αποστάσεως εκπαίδευση: Έννοιες αλληλοεξαρτώμενες και αλληλοενισχυόμενες», τοποθετείται για τις διαφορετικές μορφές διάχυσης της Διανοητικής Ιδιοκτησίας μέσω αναπτυσσόμενων δομών και πως η φυσική απόσταση έχει πάψει να αποτελεί εμπόδιο στην εκπαίδευση.

https://issuu.com/boussiascommunications/docs/hr_174_all?fr=sOGYyODM2NDE0

 

 

Read More
22 Απρ
By: Rania Zacharopoulou 0

Η Ακαδημία, το ΕΣυΒΙ και οι νέες ρυθμίσεις για τη Βιομηχανική Ιδιοκτησία στην Καθημερινή της Κυριακής

Δημοσίευμα της εφημερίδας η Καθημερινή της Κυριακής και της δημοσιογράφου Δήμητρας Μανιφάβα περιγράφει το τοπίο της Διανοητικής Ιδιοκτησίας στην Ελλάδα σήμερα και καταγράφει τις πρόσφατες ρυθμίσεις για τη Βιομηχανική Ιδιοκτησία επισημαίνοντας τις καινοτομίες που περιλαμβάνονται στο Νόμο 4605/2019 αλλά και στο Προεδρικό Διάταγμα 31/2019, ΦΕΚ 56/Α/5-04-2019. Τις επιδράσεις από την ίδρυση της Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και τη σύσταση του Εθνικού Συμβουλίου Διανοητικής Ιδιοκτησίας κλήθηκε να σχολιάσει ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ, Δρ. Ιωάννης Καπλάνης.

Δημοσίευμα Καθημερινής 

 

 

Read More
10 Δεκ